Contact?

Wij bellen u!

De beste bedrijfskleding

Comfortabel

Bedrijfskleding moet comfortabel zijn, van goede materialen gemaakt en duurzaam. Workwear Centre heeft de beste merken tegen de scherpste condities.
Veilig werken

Beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet alleen verplicht, ze beschermen gezondheid. Workwear Centre heeft alles voor veilig werken.
Dienstverlening tot in het detail

Oog voor detail!

Van aanmeten tot reinigen heeft Workwear Centre oog voor detail. Dat maakt het verschil bij bedrijfskleding en garandeert jaren gebruiksplezier.
Alleen de beste merken

Levering tegen de beste condities

Workwear Centre is dealer van vooraanstaande merken. Daarom kunnen we tegen de beste condities leveren.
Gecertificeerde veiligheid staat voorop

Strenge normen

Voor veiligheidskleding gelden terecht strenge normen, want veilig werken is noodzaak. Workwear Centre kent de regels door en door.
Elke branche heeft zijn eigen eisen

Veilig werken

Waar ook gewerkt wordt, niemand kan zonder goede, veilige en duurzame werkkleding. Workwear Centre adviseert met kennis van zaken.
Bedrijfskleding op maat

Custom made

Een compleet eigen kledinglijn, wat is er mooier? Workwear Centre adviseert en levert een perfect passende oplossing.
De doorpasbus maakt het u makkelijk

Extra service

U hoeft de deur niet meer uit voor de beste bedrijfskleding. Op afspraak bezoeken wij u met onze Workwear Centre doorpasbus.

Representatieve kleding

Representatieve bedrijfskleding ondersteunt het professionele imago van uw bedrijf. Goed gekozen kledingstukken, materialen en bedrukking zorgen voor de noodzakelijk onderscheidende uitstraling. Goede bedrijfskleding draagt bij tot gevoel van waardering bij uw medewerkers.

Van enkele items tot complete outfits

Van overhemd en blouse tot complete outfits, Of het nu gaat om uw front office of uw medewerkers die intern de organisatie ondersteunen, altijd heeft Workwear Centre voor u de oplossing die past. Bedenk dat goede bedrijfskleding zijn geld altijd waard is, want uw organisatie presenteert zich er professioneel mee en dat geeft houvast in onzekere tijden. Uw klanten kiezen voor zekerheid, dus doe dat ook.

Topcollecties binnen handbereik

De fabrikanten waarmee wij samenwerken behoren tot de top op het gebied van representatieve bedrijfskleding. Kijkt u maar bij Merken waar u de links vindt naar de actuele informatie van onze vertegenwoordigingen.

Perfecte match van prijs en kwaliteit

Naturlijk wilt u het beste, uiteraard wilt u wel voordelig inkopen. Workwear Centre begrijpt dat en kan u adviseren over de beste match van prijs en kwaliteit binnen uw budget. Laat u adviseren en maak vandaag nog een afspraak voor een verhelderende presentatie. Of vraag direct een offerte aan. Dat kan telefonisch via 0252 - 688 763, ons contactformulier of zend een e-mail. Workwear Centre, dat werkt!