Contact?

Wij bellen u!

De beste bedrijfskleding

Comfortabel

Bedrijfskleding moet comfortabel zijn, van goede materialen gemaakt en duurzaam. Workwear Centre heeft de beste merken tegen de scherpste condities.
Veilig werken

Beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet alleen verplicht, ze beschermen gezondheid. Workwear Centre heeft alles voor veilig werken.
Dienstverlening tot in het detail

Oog voor detail!

Van aanmeten tot reinigen heeft Workwear Centre oog voor detail. Dat maakt het verschil bij bedrijfskleding en garandeert jaren gebruiksplezier.
Alleen de beste merken

Levering tegen de beste condities

Workwear Centre is dealer van vooraanstaande merken. Daarom kunnen we tegen de beste condities leveren.
Gecertificeerde veiligheid staat voorop

Strenge normen

Voor veiligheidskleding gelden terecht strenge normen, want veilig werken is noodzaak. Workwear Centre kent de regels door en door.
Elke branche heeft zijn eigen eisen

Veilig werken

Waar ook gewerkt wordt, niemand kan zonder goede, veilige en duurzame werkkleding. Workwear Centre adviseert met kennis van zaken.
Bedrijfskleding op maat

Custom made

Een compleet eigen kledinglijn, wat is er mooier? Workwear Centre adviseert en levert een perfect passende oplossing.
De doorpasbus maakt het u makkelijk

Extra service

U hoeft de deur niet meer uit voor de beste bedrijfskleding. Op afspraak bezoeken wij u met onze Workwear Centre doorpasbus.

Veiligheidskleding voor elke toepassing

Workwear Centre levert veiligheidskleding voor alle denkbare toepassingen. Van laskleding, chemisch resistente kleding, vlamvertragende kleding, signaalkleding (Hi Vis) en werkkleding die gebruikt wordt in de bouw, land en wegenbouw.

Genormeerde veiligsheidskleding

Voor verschillende toepassingen en risico's biedt Workwear Centre een selectie van gecertificeerde topleveranciers. Het assortiment van door Workwear Centre te leveren veiligheidskleding biedt de noodzakelijke veiligheid voor professionals die lassen, die werken met hitte en open vuur of met chemische materialen of in ATEX-zones.

Het assortiment van Workwear Centre bestaat uit onder meer:

Ook als het om veilig werken gaat geldt: Workwear Centre, dat werkt!