Contact?

Wij bellen u!

De beste bedrijfskleding

Comfortabel

Bedrijfskleding moet comfortabel zijn, van goede materialen gemaakt en duurzaam. Workwear Centre heeft de beste merken tegen de scherpste condities.
Veilig werken

Beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet alleen verplicht, ze beschermen gezondheid. Workwear Centre heeft alles voor veilig werken.
Dienstverlening tot in het detail

Oog voor detail!

Van aanmeten tot reinigen heeft Workwear Centre oog voor detail. Dat maakt het verschil bij bedrijfskleding en garandeert jaren gebruiksplezier.
Alleen de beste merken

Levering tegen de beste condities

Workwear Centre is dealer van vooraanstaande merken. Daarom kunnen we tegen de beste condities leveren.
Gecertificeerde veiligheid staat voorop

Strenge normen

Voor veiligheidskleding gelden terecht strenge normen, want veilig werken is noodzaak. Workwear Centre kent de regels door en door.
Elke branche heeft zijn eigen eisen

Veilig werken

Waar ook gewerkt wordt, niemand kan zonder goede, veilige en duurzame werkkleding. Workwear Centre adviseert met kennis van zaken.
Bedrijfskleding op maat

Custom made

Een compleet eigen kledinglijn, wat is er mooier? Workwear Centre adviseert en levert een perfect passende oplossing.
De doorpasbus maakt het u makkelijk

Extra service

U hoeft de deur niet meer uit voor de beste bedrijfskleding. Op afspraak bezoeken wij u met onze Workwear Centre doorpasbus.

Workwear Centre: dienstverlening tot in het detail

Workwear Centre is een totaalleverancier van bedrijfskleding, veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze diensten omvatten:

Aanmeten en doorpassen

Bedrijfskleding moet gewoon goed passen. Daarom komen onze ervaren kledingadviseurs als u dat wenst bij u op locatie met onze doorpasbus om door te passen en de details van de levering te bespreken.

Vermaken of correctie van bedrijfskleding

In ons atelier vermaken en corrigeren wij de te leveren kleding zodat deze perfect passend en met de juiste uitstraling geleverd wordt.

Bedrukken of borduren van huisstijl op bedrijfskleding

Onze grafische afdeling kan ervoor zorgen dat uw kleding een echt visitekaartje wordt voor uw bedrijf. Workwear Centre biedt u de mogelijkheid om u bedrijfslogo op uw kleding te laten bedrukken door middel van zeefdruk, transfers of door borduren.

Reinigen bedrijfskleding

Workwear Centre kan de reiniging van uw bedrijfskleding verzorgen. Wij werken daarvoor samen met een aantal gerenommeerde en gespecialiseerde stomerijen.

Logistiek

De logistieke afhandeling van uw bestelling wordt uiteraard geheel volgens uw wensen verzorgd. Wenst u levering op meerdere adressen of per persoon verpakte levering, bijvoorbeeld op huisadres: wij regelen het voor u. Door middel van Track-and-Trace is het het pakket dan te volgen totdat het is af geleverd.

Maak een afspraak

Bel vandaag nog 0252 - 688 763, vul ons contactformulier in of zend een e-mail voor een verhelderende afspraak en presentatie. Workwear Centre, dat werkt!