Contact?

Wij bellen u!

De beste bedrijfskleding

Comfortabel

Bedrijfskleding moet comfortabel zijn, van goede materialen gemaakt en duurzaam. Workwear Centre heeft de beste merken tegen de scherpste condities.
Veilig werken

Beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet alleen verplicht, ze beschermen gezondheid. Workwear Centre heeft alles voor veilig werken.
Dienstverlening tot in het detail

Oog voor detail!

Van aanmeten tot reinigen heeft Workwear Centre oog voor detail. Dat maakt het verschil bij bedrijfskleding en garandeert jaren gebruiksplezier.
Alleen de beste merken

Levering tegen de beste condities

Workwear Centre is dealer van vooraanstaande merken. Daarom kunnen we tegen de beste condities leveren.
Gecertificeerde veiligheid staat voorop

Strenge normen

Voor veiligheidskleding gelden terecht strenge normen, want veilig werken is noodzaak. Workwear Centre kent de regels door en door.
Elke branche heeft zijn eigen eisen

Veilig werken

Waar ook gewerkt wordt, niemand kan zonder goede, veilige en duurzame werkkleding. Workwear Centre adviseert met kennis van zaken.
Bedrijfskleding op maat

Custom made

Een compleet eigen kledinglijn, wat is er mooier? Workwear Centre adviseert en levert een perfect passende oplossing.
De doorpasbus maakt het u makkelijk

Extra service

U hoeft de deur niet meer uit voor de beste bedrijfskleding. Op afspraak bezoeken wij u met onze Workwear Centre doorpasbus.

Laat Workwear Centre uw bedrijfskleding bedrukken

bedrukking van textielHet drukken of borduren van bedrijfslogo’s op textiel is een fraaie en subtiele manier van reclame maken op uw bedrijfskleding. Workwear Centre bedrukt uw bedrijfskleding door toepassing van textieltransfers.

Hoogwaardige tekstieltranfers

Onze textieltransfers zijn kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en zorgen voor een professionele uitstraling. Kies er dan ook voor uw bedrijfsnaam op textiel, zoals bedrijfskleding, sweaters, handdoeken en t-shirts aan te laten brengen.  

Productie in eigen huis

Workwear Centre beschikt over de mogelijkheid om textieltransfers in eigen huis te produceren. Daarom kunnen wij snel leveren voor kleine en grote aantalen. Van 24 uurs-service tot maximaal 8 werkdagen.

Zo werkt Workwear Centre

Onze moderne DTP-afdeling ontwikkelt uw logo. Voorafgaand aan het drukproces nemen onze medewerkers eerst contact met u op om een werktekening en digitale proef voor te leggen. Na akkoord gaan wij tot productie over en uiteraard krijgt u alles aangaande uw opdracht duidelijk bevestigd.

Ook voor bedrukken geldt: Workwear Centre, dat werkt!