Contact?

Wij bellen u!

De beste bedrijfskleding

Comfortabel

Bedrijfskleding moet comfortabel zijn, van goede materialen gemaakt en duurzaam. Workwear Centre heeft de beste merken tegen de scherpste condities.
Veilig werken

Beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet alleen verplicht, ze beschermen gezondheid. Workwear Centre heeft alles voor veilig werken.
Dienstverlening tot in het detail

Oog voor detail!

Van aanmeten tot reinigen heeft Workwear Centre oog voor detail. Dat maakt het verschil bij bedrijfskleding en garandeert jaren gebruiksplezier.
Alleen de beste merken

Levering tegen de beste condities

Workwear Centre is dealer van vooraanstaande merken. Daarom kunnen we tegen de beste condities leveren.
Gecertificeerde veiligheid staat voorop

Strenge normen

Voor veiligheidskleding gelden terecht strenge normen, want veilig werken is noodzaak. Workwear Centre kent de regels door en door.
Elke branche heeft zijn eigen eisen

Veilig werken

Waar ook gewerkt wordt, niemand kan zonder goede, veilige en duurzame werkkleding. Workwear Centre adviseert met kennis van zaken.
Bedrijfskleding op maat

Custom made

Een compleet eigen kledinglijn, wat is er mooier? Workwear Centre adviseert en levert een perfect passende oplossing.
De doorpasbus maakt het u makkelijk

Extra service

U hoeft de deur niet meer uit voor de beste bedrijfskleding. Op afspraak bezoeken wij u met onze Workwear Centre doorpasbus.

De Workwear Centre doorpasbus

Dat is handig! U bespreekt uw wensen op het gebied van bedrijfskleding en wij komen met onze doorpasbus naar u toe. Het kledingpakket van uw keuze nemen we uiteraard mee en op uw locatie:

Uw huisstijl op uw bedrijfskleding

Tijdens deze passessie kunt u met een door ons vooraf gemaakte drukproef de plaats bepalen waar het bedrijfsvignet of logo kan worden aangebracht. Zo weet u vooraf hoe het het kledingstuk er met logo eruit komt te zien. Het aanbrengen van uw huisstijl kan door middel van zeefdruk, transfers of borduren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

Maak een afspraak

Bel vandaag nog 0252 - 688 763, vul ons contactformulier in of zend een e-mail voor een verhelderende afspraak en presentatie. Workwear Centre, dat werkt!