Contact?

Wij bellen u!

De beste bedrijfskleding

Comfortabel

Bedrijfskleding moet comfortabel zijn, van goede materialen gemaakt en duurzaam. Workwear Centre heeft de beste merken tegen de scherpste condities.
Veilig werken

Beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet alleen verplicht, ze beschermen gezondheid. Workwear Centre heeft alles voor veilig werken.
Dienstverlening tot in het detail

Oog voor detail!

Van aanmeten tot reinigen heeft Workwear Centre oog voor detail. Dat maakt het verschil bij bedrijfskleding en garandeert jaren gebruiksplezier.
Alleen de beste merken

Levering tegen de beste condities

Workwear Centre is dealer van vooraanstaande merken. Daarom kunnen we tegen de beste condities leveren.
Gecertificeerde veiligheid staat voorop

Strenge normen

Voor veiligheidskleding gelden terecht strenge normen, want veilig werken is noodzaak. Workwear Centre kent de regels door en door.
Elke branche heeft zijn eigen eisen

Veilig werken

Waar ook gewerkt wordt, niemand kan zonder goede, veilige en duurzame werkkleding. Workwear Centre adviseert met kennis van zaken.
Bedrijfskleding op maat

Custom made

Een compleet eigen kledinglijn, wat is er mooier? Workwear Centre adviseert en levert een perfect passende oplossing.
De doorpasbus maakt het u makkelijk

Extra service

U hoeft de deur niet meer uit voor de beste bedrijfskleding. Op afspraak bezoeken wij u met onze Workwear Centre doorpasbus.

Maak een afspraak, dat werkt altijd

Met alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van bedrijfskleding is een goed advies natuurlijk altijd welkom. Workwear Centre staat u bij met raad en daad. Door onze jarenlange ervaring in de kledingsector kennen we de collecties door en door en kunnen wij u snel een passend aanbod doen.

Aanmeten kan bij ons of bij u

Uiteraard tonen wij u graag monsters van de artikelen en kunt u kleding passen op onze locatie. U heeft liever dat wij langskomen? Dat kan ook. Met onze doorpasbus komen we graag naar u toe voor een informatieve presentatie van de artikelen van uw keuze. Ter plekke leggen we dan gelijk de maatgegevens van uw medewerkers vast voor het samenstellen van onze levering.

Uw huisstijl op uw bedrijfskleding

Workwear Centre weet dat het bij het kiezen van bedrijfskleding gaat om de details. Die bespreken we graag met u zodat we ook de mogelijkheden voor decoratie kunnen tonen. Zo kan uw bedrijfskleding voorzien worden van uw huisstijl door bedrukken of borduren. Ook als het erom gaat uw medewerkers van topt tot teen in het nieuw te steken zijn wij uw adres. Voor elke oplage groot of klein verzorgen wij uw order tot in de puntjes. 

Maak een afspraak

Bel vandaag nog 0252 - 688 763, vul ons contactformulier in of zend een e-mail voor een verhelderende afspraak en presentatie. Workwear Centre, dat werkt!