Contact?

Wij bellen u!

De beste bedrijfskleding

Comfortabel

Bedrijfskleding moet comfortabel zijn, van goede materialen gemaakt en duurzaam. Workwear Centre heeft de beste merken tegen de scherpste condities.
Veilig werken

Beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet alleen verplicht, ze beschermen gezondheid. Workwear Centre heeft alles voor veilig werken.
Dienstverlening tot in het detail

Oog voor detail!

Van aanmeten tot reinigen heeft Workwear Centre oog voor detail. Dat maakt het verschil bij bedrijfskleding en garandeert jaren gebruiksplezier.
Alleen de beste merken

Levering tegen de beste condities

Workwear Centre is dealer van vooraanstaande merken. Daarom kunnen we tegen de beste condities leveren.
Gecertificeerde veiligheid staat voorop

Strenge normen

Voor veiligheidskleding gelden terecht strenge normen, want veilig werken is noodzaak. Workwear Centre kent de regels door en door.
Elke branche heeft zijn eigen eisen

Veilig werken

Waar ook gewerkt wordt, niemand kan zonder goede, veilige en duurzame werkkleding. Workwear Centre adviseert met kennis van zaken.
Bedrijfskleding op maat

Custom made

Een compleet eigen kledinglijn, wat is er mooier? Workwear Centre adviseert en levert een perfect passende oplossing.
De doorpasbus maakt het u makkelijk

Extra service

U hoeft de deur niet meer uit voor de beste bedrijfskleding. Op afspraak bezoeken wij u met onze Workwear Centre doorpasbus.

De beste merken bedrijfskleding

De topmerken in bedrijfskleding vindt u bij Workwear Centre. Wij leveren in elke oplage en altijd met een uitstekende verhouding in prijs-kwaliteit. Workwear Centre kan kleding desgewenst voorzien van uw huisstijl door bedrukken of borduren. Wat uw kledingwensen ook zijn, wij maken het waar.

Workwear Centre levert onder meer de onderstaande kwaliteitsmerken. Wij geven u de links naar de respektievelijke websites zodat u een goede en actuele indruk krijgt van de leveringsprogramma's. Wilt meer weten of een offerte? Wij zijn u graag van dienst.

Website: http://www.bc-pro.eu/

B&C PRO is Europese marktleider op het gebied van bedrijfskleding met een compleet gamma van professionele T-shirts, poloshirts, sweatshirts en bodywarmers. De collectie combineert de kracht van het B&C-merk op het gebied van breigoed en outdoorkleding met de speerpuntexpertise van de Europese marktleider van bedrijfskleding met de kenmerkenen stijl, comfort, duurzaamheid en onderhoudsgemak. 

Website: http://www.beckum-workwear.com

Van Beckum is een aansprekende kledinglijn voor basisbroeken, bodybroeken, denim, jassen en accessoires. Het merk staat voor pasvorm, draagcomfort, uitstraling en ook exclusieve toepassing van B-protect voor de kniestukken van broeken. 

Website: http://www.blaklader.com

Blåkläder's motivatie is de uitdaging van het ontwikkelen van producten, die het dagelijkse leven veiliger, makkelijker en comfortabeler maken. Er is een compleet nieuw assortiment vlamvertragende kleding voor professionals die werken met lasapparatuur en elektrische installaties. Blåkläder levert een zeer breed assortiment kwalitatief hoge en functionele werkkleding. Daarnaast leveren ook schoenen, handschoenen en accessoires.

 

Website: http://www.bware.nu

Bware werkschoenen en veiligheidsschoenen hebben een kleurrijk design en sneakerachtige uitstraling. Sportief, trendy en veilig. De sneakers hebben een composiet neus en een sterke non-metallic veiligheidszool zool. Deze schoenen voldoen aan de hoogste eisen. Een trendy uitstraling, gecombineerd met maximale veiligheidsprestaties en een aangenaam draagcomfort. De schoenen combineren prima met alle typen werkkleding, maar passen ook uitstekend bij casual kleding.

 

Website: http://www.carhartt.com

Carharrt produceert al meer dan 120 jaar eersteklas werkkleding die extreem duurzaam is, zeer gedegen is gemaakt en een optimaal draagcomfort geeft. Het gamma is van de oorspronkelijke bovenkleding gegroeid naar een zeer omvangrijk assortiment jeans en werkbroeken, T-shirts, sweaters, korte broeken en accessories. 

 

Website: http://www.fristads.com

Fristads Kansas biedt een zeer groot assortiment functionele werkkleding. De omgeving waarin iemand werrkt staat centraal in het ontwerpproces bij deze fabrikant. Dat levert producten op die aan de hoogste eisen van veiligheid, bescherming en duurzaamheid voldoen. Daarbij is er veel aandacht voor alle aspecten van maatschappelijk ondernemen bij deze fabrikant. 

 

Websiite: http://www.gildan.com

Gildan is een vooraanstaande producent van basisitems als T-shirts, fleecekleding en is vooral bekend van sportkleding. In de VS en Casnada is het een van de grote merken en ook internationaal groiet het bedrijf sterk. De productiefaciliteiten zijn in Centraal Amerika en de Cariben. Wereldwijd werken 31.000 mensen bij Gildan. 

 

Website: http://www.greiff.de

Greiff is de specilaist voor corporate, business en representatieve bedrijfskleding. Er kan gekozen worden uit de colectie of bedrijfskleding kan op aanvraag worden gefabriceerd.

 

Website: http://www.havep.com

HaVeP maakt workwear en protective wear die in elk opzicht voldoet aan de eisen van afnemers. Hte is een no-nonsense fabrikant die niet houdt van franje waardoor u alleen maar te veel zou betalen. Geen overdreven bescherming, maar gewoon 100% protectie voor iedere job, is het devies. Men kan door de hoge voorraadpositie borg staan voor prima verkrijgbaarheid en snelle levering. 

 

Website: http://www.hydrowear.eu

Hydrowear is het snelst groeiende Nederlandse werkkledingmerk en is sinds 2001 op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Hydrowear ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt hoogwaardige en zeer duurzame bedrijfskleding met als kenmerken het zeer hoge draagcomfort met zeer veel nuttige details. 

 

Website: http://www.jmpwear.com

De JMP worker collection heeft als kenmerken comfortabel, robuust, eigentijds en multi-functioneel. De vele doordachte en praktische opbergmogelijkheden voor bijvoorbeeld gereedschappen en papieren maken de items van deze collectie optimaal functioneel voor de prodfessional. De workers zijn vererde voorzien van cordura of kevlar stukken. De jacks  hebben getapte naden, afritsbare mouwen en uitneembare voering. Alle worker-items zijn wind- en waterdicht.

 

Website: http://www.jobman.se

Voor Jobman geldt dat werkklding niet alleen maar functioneel moet zijn, maar leker moet zittn, goed moet staan en duurzaam is. Jobman Workwear is sinds 1975 gespeciliseerd in kwlaitatief hoogwaardige werkkleding met een uitsekende prijs-kwaliteitverhouding. Naast kleding voor mannen voert dit merk ook modieuze 'workers' voor vrouwen. 

 

Website: http://www.kempel.de

Kempel maakt kleding die zich onderscheidt door draagcomfort en duurzaamheid. Deze innovasieve fabrikant beschouwt zichzelf als uitvinder van beroepskleding en heeft de ambitie om voorop te blijven lopen in ontwerp, materialen en design.

 

Website: http://www.kuebler.eu

Al meer dan een halve eeuw timmert Kübler aan de weg met werkkleding die comfortabel is, vzn de beste materialen is gemaakt, beschermt en ontworpen met de gebruiker voor ogen. Daarbij voert deze fabrikant corporate kleding en veiligheidskleding volgens de diverse EN-normeringen.

 

Website: http://www.mascot.dk

Mascot International A/S is een internationaal familiebedrijf dat werkkleding en veiligheidsschoenen ontwikkelt, produceert en distrueert. De afgelopen jaren groeide de onderneming 2000 vakkundige en enthousiaste medewerkers in Europa en in naaiateliers in het Verre Oosten. MASCOT is marktleider op het gebied van werkkleding in Denemarken. De bedrijfscultuur is gedreven door initiatief en structuur. 

 

Website: http://www.american-style-caps.com

Myrtle Beach is het leidende merk voor 'headgear' in Europa. Met caps, hoeden en mutsen in een scala van kleuren en materialen is er altijd keus te over. Voor elk seizoen, voor elke gelegenheid, voor elk gebruiik is er een echte Myrtle Beach!

 

Website: http://www.russelleurope.com

Zeg T-shirt, polo, fleece, sweater of jacket en het gaat over Russel. Alles wat deze fabrikant maakt is zo goed als het eruit ziet. Duurzaam en ook mooi na vele wasbeurten. 

 

Website: http://www.sixton.nl

Sixton Peak ontwerpt en produceert ruim 25 jaar vveiligheidsschoenen.
Door research, design en innovatie en met veel vakbekwaamheid zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort. Bijzondere details en zorgvuldig geselecteerde - high tech - kwaliteitsmaterialen kernmerken de veiligheidsschoenen van Sixton Peak. Het merk staat ook voor comfort en duurzaamheid en voor veilig en verantwoord werken op elke werkplek. Sixton Peak garandeerd comfort en draagplezier voor iedereen. 

 

Website: http://www.storvik.nl

Størvik maakt professionele werkkleding betaalbaar voor iedereen. De collectie  omvat een breed pakket functionele, praktische en sterke werkkleding. En dat in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

 

Website: http://www.tricorp.com

Tricorp heeft draagcomfort en kwaliteit zijn de ingrediënten van de representatieve Tricorp werkkleding. Solide merken zijn ROM88 en TRICORP WORKWEAR die uit voorraad geleverd kunnen worden. Ook op aanvraag produceert deze leveranciers collecties. Levering vindt uitsluitend plaats via de tussenhandel, Tricorp levert niet rechtstreeks aan eindgebruikers.