Contact?

Wij bellen u!

De beste bedrijfskleding

Comfortabel

Bedrijfskleding moet comfortabel zijn, van goede materialen gemaakt en duurzaam. Workwear Centre heeft de beste merken tegen de scherpste condities.
Veilig werken

Beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet alleen verplicht, ze beschermen gezondheid. Workwear Centre heeft alles voor veilig werken.
Dienstverlening tot in het detail

Oog voor detail!

Van aanmeten tot reinigen heeft Workwear Centre oog voor detail. Dat maakt het verschil bij bedrijfskleding en garandeert jaren gebruiksplezier.
Alleen de beste merken

Levering tegen de beste condities

Workwear Centre is dealer van vooraanstaande merken. Daarom kunnen we tegen de beste condities leveren.
Gecertificeerde veiligheid staat voorop

Strenge normen

Voor veiligheidskleding gelden terecht strenge normen, want veilig werken is noodzaak. Workwear Centre kent de regels door en door.
Elke branche heeft zijn eigen eisen

Veilig werken

Waar ook gewerkt wordt, niemand kan zonder goede, veilige en duurzame werkkleding. Workwear Centre adviseert met kennis van zaken.
Bedrijfskleding op maat

Custom made

Een compleet eigen kledinglijn, wat is er mooier? Workwear Centre adviseert en levert een perfect passende oplossing.
De doorpasbus maakt het u makkelijk

Extra service

U hoeft de deur niet meer uit voor de beste bedrijfskleding. Op afspraak bezoeken wij u met onze Workwear Centre doorpasbus.

ATEX

De samenvoeging van 'atmosfeer' en 'explosief' vormt ATEX. Het gaat om alle sitiuaties waarin mensen met explosierisico te maken hebben. Dat kan zijn bij het werken met benzine (dampen), stof, maar ook wolken verstuivend meel of toner. 

Er is een Europese richtlijn voor ontwikkeld (ATEX 100A ~ 1994/9/EG und ATEX 118A ~ 99/92/EG). ATEX 100A beschrijft de richtlijn voor installaties en apparaten, ATEX 118A is van toepassing op de arbeidsomgeving en aanwezigheid in de explosiegevaarlijke zone.

In de Nederlandse warenwet (VWA) is er de richtlijn ATEX 95 voor producten en is ATEX 137 opgenomen in de Arbowet voor de arbeidsomgeving. Personen vallen onder ATEX 137 wat bijvoorbeeld inhoudt dat er een afgeleiding van 1000 naar 500 Volt binnen een tijd van 5 seconden moet zijn.