Contact?

Wij bellen u!

De beste bedrijfskleding

Comfortabel

Bedrijfskleding moet comfortabel zijn, van goede materialen gemaakt en duurzaam. Workwear Centre heeft de beste merken tegen de scherpste condities.
Veilig werken

Beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn niet alleen verplicht, ze beschermen gezondheid. Workwear Centre heeft alles voor veilig werken.
Dienstverlening tot in het detail

Oog voor detail!

Van aanmeten tot reinigen heeft Workwear Centre oog voor detail. Dat maakt het verschil bij bedrijfskleding en garandeert jaren gebruiksplezier.
Alleen de beste merken

Levering tegen de beste condities

Workwear Centre is dealer van vooraanstaande merken. Daarom kunnen we tegen de beste condities leveren.
Gecertificeerde veiligheid staat voorop

Strenge normen

Voor veiligheidskleding gelden terecht strenge normen, want veilig werken is noodzaak. Workwear Centre kent de regels door en door.
Elke branche heeft zijn eigen eisen

Veilig werken

Waar ook gewerkt wordt, niemand kan zonder goede, veilige en duurzame werkkleding. Workwear Centre adviseert met kennis van zaken.
Bedrijfskleding op maat

Custom made

Een compleet eigen kledinglijn, wat is er mooier? Workwear Centre adviseert en levert een perfect passende oplossing.
De doorpasbus maakt het u makkelijk

Extra service

U hoeft de deur niet meer uit voor de beste bedrijfskleding. Op afspraak bezoeken wij u met onze Workwear Centre doorpasbus.

Over Workwear Centre

Bedrijfskleding is een adviesproduct. Vanuit die visie is Workwear Centre gestart én met jarenlange kennis van de kledingsector. Het kiezen van de juiste materialen, uitvoeringen en bedrukking is een proces waarbij het draait om vakmanschap en kennis van zaken. Wij weten ook dat de 'the devil is in the detail', dus aandacht voor details is gegarandeerd. Van offerte tot en met levering. Ook na levering geven wij service en ondersteuning. Reinigen of vermaken? Wij verzorgen het voor u!

Vertrouwd vakmanschap

Workwear Centre heeft contacten met vele leveranciers in binnen- en buitenland op het gebied van bedrijfskleding. Juist door onze kennis van alles wat er op dit gebied wordt geproduceerd, kunnen wij u het beste bieden. Kledingfabrikanten uit de hele wereld leveren ons hun ready-tot-wear kleding en natuurlijk verzorgen wij ook custom made bedrijfskleding. U kunt met ons dus alle kanten op waar het bedrijfskleding betreft.

Advies op maat voor uw bedrijfskleding

Altijd weten we een mouw te passen aan uw wensen en eisen en tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Probeer ons uit en ervaar het zelf. Bel vandaag nog 0252 688 763, vul ons contactformulier in of zend een e-mail voor een verhelderende afspraak en presentatie. Workwear Centre, dat werkt!